La Policia Local de Torredembarra fa balanç de la Setmana Santa: 237 requeriments i 15 diligències

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/4/2023

La Policia Local de Torredembarra ha rebut un total de 237 requeriments durant la Setmana Santa, del 6 al 10 d’abril, destacant les vigilàncies en punts estratègics, molèsties o sorolls, identificació de persones i vehicles, disciplina viària, etc., i han tramitat un total de 15 diligències: 4 per furt a l’estació de tren i centres comercials, 3 per conduir sota els efectes de l’alcohol, 3 per danys, 1 per furt interior de vehicle i ús fraudulent de targeta de crèdit, 1 per estafa informàtica a través del telèfon mòbil, 1 per pèrdua o sostracció de diners al domicili, 1 relacionada amb un furt en un hotel i 1 minuta policial sense detinguts d’imatges captades per càmeres de seguretat.

Pel que fa al detingut per furt a l’interior de vehicle i ús fraudulent de targeta de crèdit, la Policia Local va rebre una denúncia el 9 d’abril per diferents articles furtats per un valor d’uns 1.600 euros, com ara un ordinador portàtil, i diferents targetes de crèdit. De fet, unes hores més tard es va detectar l’ús d’una de les targetes en diferents comerços de Torredembarra per un valor total que no va superar els 100 euros. A partir d’aquí, la Policia Local va obtenir una descripció de la persona que la va utilitzar i es van visualitzar càmeres de seguretat. Finalment, aquest dimarts, 11 d’abril, al voltant de les 13 hores, agents de la Policia Local van detenir un individu, sense domicili conegut, com a presumpte autor dels fets.

D’altra banda, aquests dies han intervingut en 3 accidents de trànsit, on s’han produït danys materials. Un dels accidents va tenir lloc el 6 d’abril, al carrer de Lleida, on una furgoneta va xocar contra una terrassa d’un establiment i va causar danys a la terrassa i a un vehicle que es trobava estacionat. El conductor de la furgoneta va fugir del lloc dels fets i s’està duent a terme una investigació per localitzar-lo.

La Policia Local també va actuar en 7 infraccions contra la seguretat ciutadana, 5 de les quals per tinença i consum de drogues i 2 en relació a la tinença d’armes (navalles).

A més, la Unitat de Vigilància Aèria va realitzar diversos vols per donar seguretat a esdeveniments multitudinaris i aglomeracions com ara la processó del Divendres Sant, l’afluència de públic a les platges o zones de restauració, control del top manta, etc.

Foto: Al carrer de Lleida, una furgoneta va xocar contra una terrassa d’un establiment i el conductor va fugir. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This