Jordi Sansalvador encapçalarà la candidatura d’ARA a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/4/2023

Torredembarra comptarà amb una desena candidatura a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Es tracta d’ARA, que forma part de la plataforma municipalista ARA Pacte Local, un acord que aplega ARA Catalunya i diversos partits sorgits de l’antiga Convergència, com el PDeCAT, Convergents o Centrem. ARA Catalunya presentarà gairebé 300 candidatures a tot Catalunya i, en el cas de Torredembarra, aquest espai polític tindrà una llista electoral liderada per Jordi Sansalvador.

Nascut a Barcelona el 1957 però vinculat amb Torredembarra des de la infantesa, Jordi Sansalvador Garrido resideix actualment entre la capital catalana i el barri torrenc de Sant Jordi És llicenciat en Psicologia -ha escrit dos llibres sobre la estimulació precoç en infants amb síndrome de down-, però té una llarga trajectòria en el mon de la docència i dels mitjans de comunicació. Actualment està jubilat. Membre del Consell Escolar de Catalunya del 1986 al 1998, el 1995 va ser escollit secretari general de la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC), càrrec que va exercir fins el 2000. Militant de CDC del 1988 al 2016, on va ser president de la sectorial de Treball, també ho ha destat de Convergents del 2017 al 2021 del PDeCAT del 2018 al 2021.

Sansalvador ha explicat al Torredembarra Actualitat que ha acceptat lidera aquest projecte polític a Torredembarra perquè considera que “hi ha un votant que s’ha quedat orfe des de la desaparició de Convergència i volem ocupar aquest espai” i posa l’exemple de la candidatura de Xavier Trias a Barcelona. El cap de llista d’ARA recorda que CiU va fregar la majoria absoluta a Torredembarra en diverses ocasions.

ARA presentarà deu grans propostes per a Torredembarra i ha apuntat algunes com a principals la gestió de la brossa revisant el sistema actual, la creació dels consells de barri, el manteniment i la millora de l’accessibilitat als carrers i reduir la contaminació visual per cablejat i altr6es elements a la via pública.

El proper 17 d’abril tindrà lloc un sopar de presentació de la candidatura d’ARA a Torredembarra. Els interessants a assistir al sopar poden trucar a telèfon 665 728 669.

Foto: Jordi Sansalvador, cap de llista d’ARA a Torredembarra, davant de l’ajuntament del municipi. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This