Fins a 200 vehicles participaran en el primer Motorshow Torredembarra del proper 16 d’abril

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/4/2023

El proper 16 d’abril, de les 10 a les 17 hores, l’aparcament de Mañé i Flaquer de Torredembarra acollirà el primer Motorshow Torredembarra, organitzat per FlyingLow i amb la col·laboració´de l’Ajuntament de Torredembarra.

Es preveu la participació i exposició de 200 vehicles clàssics, Ràcing i esportius, així com diverses parades dedicades al món del motor: Kanjo Japan Racing que s’encarregarà d’oferir recanvis de competició, Taller Les Salines, que ofereix xapa i pintura, La Pica Negra amb dissenys 3D i impressions. CrisWashCars amb els seus productes de neteja, Desguassos Vélez Petit recanvis de segona mà, CarChip que ofereix una gran varietat de preparacions electròniques, MadTrip una botiga de roba urbana relacionada amb el món del Drifting, AutoWrapping venda i muntatge de vinils personalitzats i una parada de maquetes en miniatura.

Pla C’Boys també seran presents fent entrevistes al públic sobre el món del motor i també seran presents en Jorge, especialista en fotografia de vehicles i en Marc un videògraf espectacular.

Durant tot el dia, a més es faran diverses activitats, i al mateix espai hi haurà servei de bar. A l’escenari amenitzaran la trobada Enric Miret, DJ resident de Torredembarra, i 4 vocalistes del grup MadTrip.

Entre tots els participants es repartiran 40 premis, i a més, es realitzaran diversos sortejos, tant entre els participants com entre el públic assistent.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This