La plaça Catalunya ja està oberta als vianants aquesta Setmana Santa

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/4/2023

Una de les novetats d’aquesta Setmana Santa a Torredembarra és que, després de diversos mesos amb l’accés tancat per obres, els vinents ja poden accedir a la plaça Catalunya. Les obres de remodelació d’aquesta plaça encara no han finalitzat i es troben a la recta final i es preveu que la setmana vinent s’obri al trànsit rodat un cop finalitzades les darreres actuacions.

L’objectiu principal del projecte de remodelació és que aquest indret esdevingui una autèntica plaça amb zona verda per al gaudi de la ciutadania, un espai més amable i més proper per al veïnat. Un dels elements destacats de la nova plaça és la pèrgola que permetrà dur a terme activitats lúdiques de dinamització de la zona.

El pressupost de l’obra és de 480.518,99 euros (IVA inclòs, amb una subvenció de 380.396,66 euros corresponent al PAM 2022. Després de l’estiu s’actuarà en el carrer Girona, que enllaça la plaça amb el Passeig Miramar, amb una subvenció de 150.000 euros amb de la Direcció General de Trànsit. El tram del carrer Lleida fins al Pere Badia també es vol millorar, amb una altra subvenció de la Diputació, que ja està sol·licitada.

Foto: Ja es pot accedir a la plaça Catalunya. / ANNA F. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This