Luisfer Turrens (ECP Torredembarra) es reuneix amb la ministra Ione Belarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/4/2023

La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, ha estat aquest dimecres, 5 d’abril, a Rubí per visitar-hi l’Oficina municipal de drets energètics. Allí, ha atès breument a deu caps de llista d’En Comú Podem a les eleccions municipals, entre els quals es trobava Luisfer Turrens, alcaldable a Torredembarra.

Durant uns minuts, Turrens i Belarra han pogut intercanviar impressions i la ministra els ha recordat “la importància de mantenir-se fortes i d’insistir durant la campanya en posar en valor tot el treball i tot el nostre llegat polític desenvolupat en els últims anys de tasca de govern”.

Igualment, Turrens ha volgut manifestar-li “tot el suport de la nostra candidatura, que defensarà els principis pels que lluita el nostre espai, com són l’agenda feminista, la gestió pública dels béns comuns i la regulació del mercat de l’habitatge per garantir preus dignes”.

Foto: Luisfer Turrens i Ione Belarra durant la trobada. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This