Les regidores Marga Rovira i Pilar Hernández pugen posicions a la llista d’ERC

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/4/2023

Esquerra Republicana de Catalunya ha donat a conèixer els deu primers membres de la seva candidatura a les eleccions municipals de Torredembarra el proper 28 de maig. Des del Torredembarra Actualitat ja us vam avançar fa uns dies els primers cinc candidats: l’actual alcalde, Eduard Rovira; l’atleta olímpica Berta Castells; l’actual regidor de Via Pública i Manteniment, Esport i Festes, Raúl García; la regidora d’Educació i de Biblioterca, Maria Gual; i el gestor esportiu Joel Ramírez.

Dues de les actuals regidores d’Esquerra Republicana, Marga Rovira i Maria Pilar Hernández, titular d’Acció Social, Igualtats, Participació Ciutadana, Salut i Cooperació la primera i Joventut la segona, ascendeixen posicions a la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig respecte a la de la darrera convocatòria. Rovira passa del vuitè al sisè lloc i Hernández puja de la desena a la vuitena posició. Recordem que Hernández va entrar com a regidora a mig mandat per la dimissió de Guillem Pujol.

En el setè lloc els republicans situen Dani Pujol Fuentes, de 24 anys, que treballa en el sector de la restauració i que el 2019 va ocupar al tretzè lloc de la llista republicana. En la novena posició trobem el mestre d’Educació Primària i àrbitre de la quarta categoria del futbol de la categoria 2rfef Pau Orts Roig, de 28 anys. Finalment, l’actual regidora de Turisme, Marina Riudeubas, perd posicions i cau al desè lloc.

Foto: Foto de família dels deu primers de la candidatura republicana. / ERC TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This