Junts per Torredembarra inaugura la seva seu electoral i presenta quatre candidats més

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/4/2023

Junts per Torredembarra ha inaugurat aquest dilluns, 3 d’abril, la seva seu electoral al número 49 del carrer Antoni Roig amb un aperitiu en què hi ha assistit unes desenes de persones. La formació política ha aprofitat l’acte per presentar quatre candidats més de la candidatura a les eleccions municipals del proper 28 de maig, els que van del número 9 al número 12.

El número 9 és Manel Medina Recasens, de 46 anys i coordinador de seguretat privada en una empresa al Tarragonès, a més d’Armat i membre dels Gegants i la Virgília, Manel Medina Recasens. Pel que fa a la desena posició, l’ocupa l’administrativa i expresidenta del Bàsquet Torredembarra i els Nois de la Torre, Lourdes Llima. L’empresari i pintor de 65 anys Salvador Rovira és l’onzè i l’estudiant d’Administració i Gestió en l’àmbit jurídic i militant de la JNC, de 19 anys Laura Cornet, la dotzena.

El cap de llista de Junts per Torredembarra, Xavier Suàrez, va criticar la gestió del Torredembarra per part d’Esquerra Republicana els darrers vuit anys i va afirmar que “Junts portarà Torredembarra on ha d’estar” si governa i va definir Junts com “la força de la fent”.

Foto: D’esquerra a dreta, Manel Medina, Salvador Rovira, Xavier Suàrez, Laura Cornet i Lourdes Llima.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This