Javier Ramírez serà el cap de llista de VOX a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/4/2023

Feia setmanes que s’esperava la notícia, però des d’aquest 4 d’abril ja és oficial: l’actual regidor no adscrit Javier Ramírez serà l’alcaldable de VOX a Torredembarra a les eleccions municipals del 28 de maig després que el Comitè Executiu Nacional de la formació ultradretana l’hagi designat com a cap de llista. “Defensar més i millor Espanya, la Constitució del 1978 i l’Estat de Dret” afirma Ramírez sobre el seu pas a VOX.

Javier Ramírez Gutiérrez té 27 i va estudiar Dret a la Universitat Rovira i Virgili. Actualment treballa en el sector de l’automoció i sempre ha estat vinculat al sector del màrqueting i l’àmbit comercial. El 2015 es va convertir en el regidor més jove de l’Ajuntament Torredembarra en obtenir l’acta com a  número tres de Ciutadans i el 2019 va revalidar-la. Des d’aquest mes de gener és regidor no adscrit després d’abandonar el grup municipal taronja.

Amb la formació ultradretana són ara mateix nou les candidatures que es presenten a les eleccions municipals de Torredembarra, dos menys que en la convocatòria de 2019.

Foto: Javier Ramírez és actualment regidor no adscrit a l’Ajuntament de Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This