Diverses activitats promocionals del conte ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra’

 REDACCIÓ – Torredembarra, 1/4/2023

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat diferents activitats promocionals del conte Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra que es duran a terme durant els mesos d’abril, maig i juny. Es tracta d’un llibre il·lustrat de Rosalia Ciuró, publicat a finals del 2021, destinat a un públic familiar i infantil, que permet descobrir i redescobrir la història, cultura i tradicions del municipi.

Programació

– Dijous 6 i dissabte 8 d’abril, als jardins de la Casona (Oficina de Turisme. Passeig Rafael Campalans, 10):

A les 17.30 h: Contacontes (en català el dia 6 i en castellà el dia 8), a càrrec d’Imma Pujol, narradora.

De 18 a 20 h:Tallers infantils del llibre: Pinta el clauer de l’àvia Palmira i decora el teu punt de llibre amb flors i colors! Activitats gratuïtes, sense inscripció prèvia.

– Durant els mesos d’abril i maig i juny, es durà a terme una descoberta dinàmica del llibre en tres espais diferents, de la mà dels protagonistes del llibre: l’Heura, el Nil i els seus amics, amb la narradora Imma Pujol. Activitat dirigida a infants entre 5 i 12 anys (acompanyats d’un adult). Activitats gratuïtes amb inscripció prèvia a turisme@torredembarra.cat Places limitades.

Diumenge 30 d’abril:

A les 10.30 h: Ruta en bicicleta pels camins de pedra seca, on s’anirà explicant el conte i descobrint les flors i el paisatge de garrofers, oliveres i ametllers florits. Dificultat fàcil-mitjana. Distància 4 km. Duració 2 hores. Cal disposar de bicicleta i casc. Punt de trobada: plaça del Castell.

Dissabte 20 de maig:

A les 10.30 h: Ruta a peu per Clarà i els Muntanyans, gaudint d’un paisatge màgic envoltats de dunes i lliris. Punt de trobada: Dificultat fàcil. Distància 4 km. Duració 2 hores. Punt de trobada: Església Sant Joan Baptista (Clarà).

Diumenge 11 de juny

A les 10.30 h: Ruta a peu pel Roquer i el Far, accedint a l’interior del far i gaudint de les increïbles vistes de la Costa Daurada. Dificultat fàcil-mitjana. Distància 4 km. Duració 2 hores. Punt de trobada: Oficina de Turisme.

Foto: Rosalia Ciuró és autora del llibre Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra . / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This