L’Ajuntament de Torredembarra digitalitza la Sala de Comissions per realitzar videoconferències

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/4/2023

L’Ajuntament de Torredembarra ha digitalitzat recentment la Sala de Comissions per convertir-la en un espai adaptat a les noves necessitats de comunicació i interrelació social que permeti, entre d’altres activitats, la realització de reunions per videoconferència, amb una inversió total de 20.659,66 euros, tal com ha explicat l’alcalde, Eduard Rovira.

L’equipament tecnològic que s’ha instal·lat consta d’un sistema d’àudio amb micròfons de taula amb tecnologia de seguiment de so per eliminar el soroll secundari, ja que les característiques de l’edifici del Castell, amb sostres elevats, provoquen reverberacions. També s’ha incorporat un sistema d’altaveus, un processador de senyal, càmera de videoconferències i pantalla interactiva.

L’actuació, anomenada ‘Adequació de la sala de Comissions’, compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona mitjançant una subvenció que ha concedit a l’Ajuntament de 2.354,42 euros dins la Convocatòria de subvencions per a la digitalització, transformació i millora de la seguretat dels municipis, anualitat 2022, Tipus B.

Foto: Una imatge de la Sala de Comissions de Torredembarra, / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This