Jordi Salvat presentarà l’Opuscle de la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/3/2023

La presentació de l’Opuscle de la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra aquest proper divendres 31 de març donarà el tret de sortida dels actes de la Setmana Santa torrenca. El presentador d’enguany serà el director del Torredembarra Actualitat, el periodista Jordi Salvat. Agafarà el relleu de la jurista Maria Font, que ho va ser el 2019. I és que l’any 2020 Salvat ja havia ser el presentador, però la pandèmia ho ha endarrerit tres anys. Els Viacrucis, la Benedicció de Rams, la Processó del Sant Enterrament o la Cantada de caramelles són els actes més destacats.

Programa d’actes

31 de març

A les 20:30 hores, al Pati del Castell-Palau dels Icart de Torredembarra, Presentació de l’Opuscle 2020-2023 de la Confraria de la Creu- Armats de Torredembarra, a càrrec del periodista i director del Torredembarra Actualitat Jordi Salvat Rovira.

1 d’abril

A les 21.45 hores, des de l’Església de Sant Pere Apòstol, Viacrucis fins Altafulla.

2 d’abril

A les 10.30 hores, a la plaça del Castell, Benedicció de Rams.

A les 12.30 hores, plaça de Castell, Tambors de Rams.

5 d’abril

A les 19:30 hores, des de l’Església de Sant Pere Apòstol, Recollida del Natzaré.

7 d’abril

A les 7 hores, des de l’Església de Sant Pere Apòstol, Solemne Viacrucis.

A les 18 hores, a la plaça del Castell, Plantada dels Passos de la processó i Anada a processó de les Bandes de timbals.

A les 18.45, al Patronat Antoni Roig, Recollida de la bandera de la Confraria de la Creu-Armats.

A les 19:30 hores, des de l’Església de Sant Pere Apòstol, Processó del Sant Enterrament. Recorregut: Església, c. Ample, c. Major, pl. de la Vila, c. Carnisseria, c. Freginal, c. Baixada St. Antoni, c. Sta Rosalia, c. Gibert, c. Indians, c. Filadors, c. Alt Sant Pere, Pl. Escorxador, c. Clapers, Portal Padrines, pl. castell, c. Joan Güell i església.

8 d’abril

A les 22 hores, a l’Església de Sant Pere Apòstol, Vetlla Pasqual.

9 d’abril

A les 12 hores, des de la porta de l’Església de Sant Pere Apòstol, Cantada de caramelles.

Foto: Els Armats de Torredembarra desfilant durant la Processó del Sant Enterrameny. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This