Junts per Torredembarra inaugurarà el 3 d’abril la seva seu electoral enmig del carrer Antoni Roig

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/3/2023

Junts per Torredembarra obrirà aquest proper dilluns, 3 d’abril, la seva seu electoral al bell mig del carrer Antoni Roig, concretament als baixos del número 49. La cita és a les 19:30 hores i hi seran els candidats, encapçalats per l’alcaldable, Xavier Suárez, al capdavant, per, a més d’inaugurar el local, “escoltar les propostes i inquietuds del municipi”.

Segons la formació independentista, es tracta “d’un espai de treball accessible als veïns i veïnes de Torredembarra”. Segons explica el cap de llista juntista, Xavier Suàrez, en la seu electoral hi farà reunions internes la candidatura però també acollirà gran part dels actes de precampanya i campanya i normalment hi haurà algun dels candidats per resoldre dubtes i donar informació a veïns i veïnes.

Foto: Imatge dels baixos del número 49 del carrer Antoni Roig, que acollirà la seu de Junts per Torredembarra. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This