El llibre ‘La gran explosió’ es presenta a Torredembarra el 30 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/3/2023

La Sala del Mar de Torredembarra acollirà el proper dijous, 30 de març, a les sis de la tarda, el llibre La gran explosió. Hi seran presents Rafa Marrasé i Toni Orensanz, els dos autors del llibre, editat per Folch &Folch. La presentació anirà a càrrec de l’historiador Joaquim Nolla i el periodista Carles Marquès.

Tres anys després del terrible accident a la petroquímica IQOXE, Orensanz i Marrasé presenten amb La gran explosió un extraordinari relat periodístic que emmarca l’abans i el després de la tragèdia, un llibre que es llegeix com una novel·la, però que explica fets malauradament reals.

Conjugant les veus de les persones involucrades amb estudis científics, posen sobre la taula qüestions com la seguretat en la indústria petroquímica, la responsabilitat que pertoca a les institucions i el paper dels mitjans de comunicació. En els últims cinquanta anys s’han pogut comptabilitzar més d’un centenar d’accidents al complex petroquímic de Tarragona. El nombre d’accidents no disminueix i urgeix trobar-hi una solució.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This