La Mostra gastronòmica ‘Ranxets, la cuina de Torredembarra’ supera les 2.000 tapes servides

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/3/2023

Aquest diumenge, 26 de març, ha tingut lloc a la carpa de Cal Bofill una nova edició de la Mostra ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ amb èxit de públic. En total, es van servir 2.178 tapes, enfront de les 1.605 del 2022. Es va comptar amb la participació de set restaurants del municipi, els cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola, i dues bodegues de la Torre que van oferir degustacions de vins i caves de qualitat.

L’organització va anar a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats. En total, es van poder degustar nou tapes de diferents de Ranxets a un preu popular de 3 euros que incloïa tapa i beguda

Les degustacions de vins i caves van anar a càrrec de les bodegues Bon Vi i Cal Serafí, amb tiquet a part. També hi va haver un taller infantil de cuina, amb 36 participants, a càrrec de Petit Xef i un itinerant musical amb Apocadixie Jazz Band.

Fotos: Dues imatges de la mostra gastronòmica torrenca. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This