El gestor esportiu Joel Ramírez ocuparà el cinquè lloc de la llista d’Esquerra a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/3/2023

Joel Ramírez Toda és el nom del segon gran fitxatge d’Esquerra Republicana per la seva candidatura a Torredembarra per a les properes eleccions municipals. Segons ha pogut saber el Torredembarra Actualitat, Ramírez, nascut el 1985 i molt vinculat des de fa temps al teixit esportiu torrenc, ocuparà el cinquè lloc de la llista republicana, una posició que ha ostentat l’actual regidora Maria Gual en les dues darreres convocatòries electorals i que ha pujat al quart lloc aquest 2023.

La candidatura d’ERC a Torredembarra va ser aprovada per unanimitat aquest diumenge, 26 de març, per l’assemblea local i ara només queda el tràmit de la ratificació per part de l’executiva comarcal i l’executiva nacional perquè ja sigui oficial. Des del Torredembarra Actualitat ja us van avançar els quatre primers de la llista.

Junt amb Berta Castells, que ocuparà el segon lloc, la incorporació de Ramírez significa un rejoveniment important de les primeres posicions de la llista d’Esquerra i també es pot llegir en clau successòria ja que es tracta de persones vinculades a l’àmbit esportiu, àrea que des de 2015 coordina com a regidor Raúl García, número tres de la candidatura i que té tots els números per ser el proper alcaldable republicà.

Foto: Joel Ramírez té una llarga trajectòria com a gestor esportiu. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This