Alejandro Fernández apadrina la presentació dels vuit primers membres de la llista del PP a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/3/2023

El màxim dirigent del Partit Popular de Catalunya, el seu president, Alejandro Fernández, va estar aquest dissabte, 25 de març, a Torredembarra, per intervenir en la presentació els vuit primers integrants de la candidatura de la formació a les eleccions municipals del proper 28 de maig, en un acte celebrat a la sala Cal Maiam. Es tracta d’una candidatura renovada, amb 75% de cares noves en aquestes primeres vuit posicions.

Des del mes de gener ja coneixíem els tres primers de la llista popular, liderada per tercer cop per qui va ser regidora entre els anys 2011 i 2019, Núria Gómez; seguida de l’actual regidor no adscrit i que va ser alcaldable de Ciutadans en les dues darreres convocatòries electorals, Toni Cruz, i l’empresari local i graduat en Dret i Relacions Laborals, que el 2015 va ocupar el vuitè lloc de la llista d’ERC, Jordi Pujol.

El quart lloc és per a Yolanda Ortega, politòloga i professora de català, que el 2019 va ocupar el segon lloc de la candidatura popular. A partir d’aquí tot són cares noves respecte fa quatre anys. La treballadora de de l’Ajuntament de Torredembarra María José Velardiez és la número cinc i Cristina Salto, que ha estat agent cívic a l’Ajuntament de Torredembarra, la sisena. El setè és Antonio Gallardo, enginyer tècnic i regidor de Villanueva del Campo (2019-2023) per Ciutadans, i el vuitè, Adrià Espada, advocat i tècnic superior en Administració d’Empreses

En l’acte hi van estar presents la diputada al Congrés i ex-delegada del Govern espanyol, Maria Llanos de Luna, i el president i el secretari provincial del PP, Mario García i Rafa Luna respectivament.

Eixos del programa popular

Es van presentar els eixos del que serà el programa del partit: un municipi segur, net, turístic i amb menys pressió fiscal. Núria Gómez va destacar la reformulació de la Llei de Seguretat perquè la vigilància de Torredembarra estigui a càrrec dels Mossos d’Esquadra. Va acabar el seu parlament donant suport a la feina que fa la Policia Local, “els àngels guardians” en paraules de l’alcaldable.

Foto: Una imatge de l’acte polític celebrat a Cal Maiam. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This