S’obre una investigació sobre una masia en estat precari i amb una elevada acumulació de deixalles

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/3/2023

La Policia Local de Torredembarra ha obert una investigació i un expedient sancionador relacionat amb una masia ubicada a la zona de la Sínia de Cabeces que es troba en un estat molt precari i que acumula un elevat volum de deixalles.

La troballa es va dur a terme la setmana passada arran d’un patrullatge de la unitat de vigilància aèria per les zones de masies i de terrenys de pagesia en prevenció de robatoris i incendis, amb la col·laboració de pagesos de Torredembarra, a efectes de delimitar els espais i situacions específiques.

Aquesta setmana la unitat de vigilància aèria de la Policia Local de Torredembarra ha continuat duent a terme patrullatges en diverses zones com el centre urbà i també Baix a Mar amb l’objectiu de prevenir fets delictius, infraccions de trànsit, ocupacions no autoritzades de la via pública, etc.

Foto: imatge aèria amb el dron de la Policia Local de la masia objecte de la investigació. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This