El centre obert Capicua de Torredembarra celebra enguany el seu 25è aniversari

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/3/2023

El centre obert Capicua de Torredembarra celebra enguany el seu 25è aniversari de funcionament com a servei municipal. Actualment, es defineix com a Servei d’intervenció socioeducativa amb l’objectiu principal d’oferir activitats socioeducatives a infants i adolescents entre 4 i 14 anys i les seves famílies.

Es tracta d’un servei que ofereix la Regidoria d’Acció Social i Igualtats i des dels seus inicis, l’any 1998, l’equip educatiu també ha treballat conjuntament amb la Regidoria d’Educació, la Biblioteca Municipal, el Punt d’Informació Juvenil i diverses entitats per tal d’oferir un servei que contempli les diverses realitats socials i culturals que conviuen a Torredembarra. La regidora d’Acció Social i Igualtats, Marga Rovira, ha ressaltat que el Capicua va néixer sent un servei pioner al Camp de Tarragona i que s’ha mantingut tots aquests anys com a aposta pròpia de l’Ajuntament.

Com a acte principal de la celebració del 25è aniversari, es durà a terme una festa el pròxim 14 d’abril, de 16 a 19.30 hores, al pati del Patronat Antoni Roig, on s’ubica actualment el centre obert Capicua. La festa estarà oberta a tothom i es podrà gaudir d’una bona estona jugant a jocs amb materials recuperats, a càrrec de l’Animalada, coca i xocolata desfeta i ball amb la minidisco de Marieta Voltereta.

Foto: Una imatge del centre obert Capicua de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This