Celebració del Dia d’Andalusia a Torredembarra el 25 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/3/2023

Aquest proper dissabte 25 de març, Torredembarra celebrarà el Dia d’Andalusia, organitzat per l’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra – Baix Gaià, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

La festa començarà a les 19 hores, al Casal Municipal, amb un espectacle de cant i ball, presentat per Emilio Giráldez, amb les actuacions del Coro Rociero de Torredembarra, Sentimiento Andaluz, Menta y Canela, Leo Rubio, Aires del Sur, Carmen Carrasco i Carmen Sayago. El donatiu a l’espectacle és de 3 euros i s’oferirà servei de Fbar.

Foto: L’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra – Baix Gaià organitza l’acte. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This