Arrenca un procés de selecció de set places d’agent de la Policia Local de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/3/2023

L’Ajuntament de Torredembarra continua posant ordre en l’estructura de la seva Policia Local. Aquest dimecres, 21 de març, arrenca un nou procés de selecció de set places d’agent. El termini de presentació de sol·licituds que s’allargarà fins el proper 19 d’abril.

Aquestes places tenen caràcter de funcionari de carrera, a través d’un concurs-oposició pel torn lliure. Es reserven dues de les places convocades per a dones.

La presentació de sol·licituds és preferentment telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra, cercador de tràmits: “Admissió a convocatòries de selecció de personal”, que adreça a l’enllaç https://torredembarra.convoca.online/ i escollir l’opció de la convocatòria de “Concurs oposició lliure de 7 places d’agents de policia local de l’Ajuntament de Torredembarra”.

Foto: Noves places d’agent de policia local a concurs a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This