La plaça Catalunya remodelada s’obrirà el proper 31 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/3/2023

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, acompanyats de la diputada provincial responsable del Pla d’Acció Municipal (PAM), Marta Blanch, van fer una visita aquest dilluns, 20 de març, a les obres de remodelació de la plaça de Catalunya, que ja estan en la recta final.

Rovira ha anunciat que està previst que el proper 31 de març hagi acabat la part principal de l’obra i la ciutadania pugui tornar a transitar per la plaça, que quedarà a disposició per celebrar-hi tota mena d’actes gràcies a la pèrgola que s’hi ha instal·lat al centre. Precisament serà un dels espais per a portar-hi a terme actes de la propera campanya de les eleccions municipals.

L’objectiu és doncs que, abans de Setmana Santa, la pavimentació estigui acabada i la circulació restablerta, pendent de les darreres actuacions de mobiliari urbà. L’objectiu principal del projecte és que aquest indret esdevingui una autèntica plaça amb zona verda per al gaudi de la ciutadania, un espai més amable i més proper per al veïnat. Un dels elements destacats de la nova plaça és la pèrgola que permetrà dur a terme activitats lúdiques de dinamització de la zona.

El pressupost de l’obra és de 480.518,99 euros (IVA inclòs, amb una subvenció de 380.396,66 euros corresponent al PAM 2022. Rovira considera que aquesta remodelació permetrà donar més dinamisme a la plaça Catalunya. Després de l’estiu s’actuarà en el carrer Girona, que enllaça la plaça amb el Passeig Miramar, amb una subvenció de 150.000 euros amb de la Direcció General de Trànsit. El tram del carrer Lleida fins al Pere Badia també es vol millorar, amb una altra subvenció de la Diputació, que ja està sol·licitada.

Foto: Una imatge de la visita d’obres portada a terme aquest dilluns. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This