Oberta la inscripció a bars i restaurants per participar a la nova edició del DTapes per Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/3/2023

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra organitzarà una nova edició del “DTapes per Torredembarra”, que tindrà lloc del 12 al 28 de maig. Per aquest motiu, es fa una crida als establiments de restauració interessats a participar-hi perquè contactin amb l’oficina de Turisme (pg. Rafel Campalans, 10, telèfon 977 64 45 80, a/e: turisme@torredembarra.cat) abans del 30 de març, en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres  o dissabte d’ 11 a 13.30 hores.

Cada restaurant i/o bar participant oferirà dins del propi establiment una tapa i una beguda per 4 euros. Les tapes entraran a concurs i els guanyadors seran escollits entre el públic participant. Seguint el format de la darrera edició hi haurà premis pels participants que realitzin una part del recorregut. S’editarà un llibret del Dtapes amb la foto de cada tapa.

El regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, ha explicat que s’aposta per continuar duent a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració torrenca.

Foto: La nova edició del “DTapes per Torredembarra” tindrà lloc del 12 al 28 de maig, / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This