David Morlà publica un nou llibre que aplega 175 fotografies: ’Torredembarra desapareguda’

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/3/2023

Torredembarra desapareguda és el títol del nou llibre de David Morlà i que ja està a la venda a les llibreries. Editat per l’editorial Efadós, forma part de la col·lecció ‘Catalunya desapareguda’, de la qual n’és el número 192. Pels volts de Sant Jordi es farà la presentació del llibre a Torredembarra.

Es tracta d’un recull gràfic de 175 fotografies, que vol ser un testimoni de la història de Torredembarra des dels primers anys del segle xx fins a finals de la dècada de 1970. Podrem veure com la fisonomia del poble ha anat canviant amb l’inexorable pas del temps, tot fent una passejada per les seves places i carrers, la platja, el Roquer i els edificis més emblemàtics, que també ens acostaran a l’activitat cultural i social. En definitiva, és un petit viatge en el temps a la Torredembarra dels nostres avis i besavis, avui ja desapareguda.

David Morlà Gómez ha publicat diversos treballs d’àmbit local i de la rodalia del Baix Gaià, sobre música, cultura popular i el món casteller, entre els quals destaquen els títols Torredembarra, tres segles de castells (1771-2018) (2018) amb Josep Bargalló i Gerard Recasens, Armats de Torredembarra: 50 anys de la seva recuperació (2009) amb Jordi Suñé, o La gralla a Torredembarra i la tradició musical a la vila (2019). També és coautor, amb Xavier G. Puerto, de L’Abans (2009).

Hemeroteca

Tweets recents

Share This