Salvador Illa: “Detectem unes ganes de canvi a Torredembarra”

JORDI SALVAT – Torredembarra, 14/3/2023

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha estat aquest dimarts, 14 de març, a Torredembarra per donar suport al candidat socialista a l’alcaldia, Vale Pino, i ha dinat amb membres de l’agrupació local. Abans, ha atès els mitjans de comunicació locals i ha definit Pino com “un exponent de la política útil” i ha destacat les bones expectatives de la formació al municipi per recuperar l’alcaldia que no ostenten des que entre l’agost de 2014 i juny de 2015 la va ocupar Enric Grangel.

“A Torredembarra tenim bones expectatives perquè la gestió de l’actual equip de govern no ha acabat de funcionar. Detectem unes ganes de canvi a Torredembarra i creiem que tenim opcions per assolir l’alcaldia”, ha afirmat Illa, que ha afegit: “Vale Pino està fent una oposició molt sensata i constructiva, a l’estil del que ens agrada al PSC, pensant més en el que pot beneficiar Torredembarra que en el legítim interès que pot tenir ell o el partit”.

El màxim dirigent dels socialistes catalans s’ha desfet en elogis amb l’alcaldable torrenc: “És una persona serena, responsable, experimentada, que ha governat el municipi i coneix bé la realitat de Torredembarra. Ha fet un bon equip. Tot i haver governat i després no fer-ho, ha tingut una actitud de ma estesa, pensant primer en Torredembarra, construint una alternativa, però sumant. És un bon exponent de política útil, que és el que ens convé en aquest moment, estigui al govern a l’oposició”.

Màxima autonomia per als pactes post-electorals

“Tenim ganes d’aquesta conversa pública que són les campanyes electorals, que la volem serena, tranquil·la i més de contrast que de confrontació i estem segurs que el Vale Pino i el seu equip tenen bones idees”, ha assenyalat Illa, que ha afirmat que “donem sempre molta autonomia als nostres candidats i candidates i en aquest cas a Vale Pino i a l’agrupació, perquè tirin endavant el nostre projecte. Si convé sumar altres formacions polítiques per tirar-lo endavant, qui millor ho poden interpretar són els companys de Torredembarra”.

Per la seva banda, Pino ha comentat que “és l’hora del canvi d’alcalde, d’una altra manera de fer en la política”. “Torredembarra està demanant ser escoltada. Aquests quatre anys s’ha governar d’esquena al veïnat i dels problemes que té la Torre. Nosaltres oferirem propostes concretes, reals i amb esperit de poder aconseguir aquest canvi que ens demanen tant”, ha afegit.

L’alcaldable socialista ha fixat algunes prioritats en la campanya, com una política d’habitatge seriosa: “Fa quatre anys que ho teníem al calaix i ara venen les presses per fer aquestes polítiques d’habitatges que no s’han fet.” També aposta per resoldre d’una vegada el problema de l’edifici del Teatre municipal, que, segons ell, està mig tancat.

Foto: Salvador Illa conversant amb Vale Pino i altres membres de la candidatura socialista. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This