Alternativa Torredembarra, la primera formació del municipi en aprovar la candidatura completa

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/3/2023

Alternativa Torredembarra s’ha convertit en la primera formació en aprovar la seva candidatura completa a les eleccions municipals de la capital del Baix Gaià. La llista inclou un total de 30 persones -17 titulars i 13 suplents- i segons un comunicat que han emès “vol esdevenir en la formació política que condueixi a Torredembarra a recuperar el seu esperit obert, integrador, progressista i referent del territori”.

Feia uns mesos havien donat a conèixer el cap de llista, Carles Fuxet Garcia, i la número dos, Doris Giglio. Ara ja coneixem la resta d’integrants:

3 Santiago Fuentes Aguilar

4 Claudia Esteller Domingo

5 Jose Luis Espinosa Giménez

6 Yolanda Comes Dalmau

7 Buenaventura Mancho

8 Yolanda Antín

9 Pedro García Navau

10 Laura Carrera

11 Juan Moyano Llamas

12 Inés García

13 Ángel Velardiez

14 Luisa Giménez

15 Manuel Mena Moreno

16 Soraya Zapata

17 Joan Tomàs Morant

Suplents

18 Sònia Colom Bonaldi

19 Joaquín Soler Cura

20 Maite Martí Arqueros

21 Manel Guerrero

22 Nuria López Gerboles

23 Miquel Simón Puyal

24 Alexandra González Melgar

25 Emilio López

26 Maróa Luisa Sans Celdrán

27 Manuel Pérez Molina

28 Mayte Ysas

29 Tomás Ramos Fernández

30 Elvira Chafer Martínez

“Alternativa Torredembarra, és un moviment social i municipalista, nascut des de diferents formacions polítiques i que no ha volgut ni vol ser ostatge de les decisions que es prenen en despatxos allunyats de la realitat torrenca. És per aquest motiu que homes i dones vinculades a Comuns, Podem, ABG, Avui Democràcia, veïns i veïnes independents i entitats locals vàrem decidir endegar un projecte on solament volem pensar en Torredembarra per sobre de qualsevol altra motivació o vinculació”, afirmen en el comunicat

Entre les principals propostes estan la recuperació dels serveis que l’Ajuntament ha externalitzat i, per tant, perdut el control; ampliar l’escola d’adults com a eina d’inserció laboral i de les persones que necessitin ajuda o seguiment, així com aquelles que volen aprendre, integrar-se o actualitzar els seus coneixements; i crear la regidoria de la gent gran i el carnet de cuidador/a. “Serem els primers en la recuperació del patrimoni del municipi amb programes de rehabilitació del nucli històric. Recuperarem l’oficina d’habitatge oblidada per l’actual equip de govern. Aquestes, entre d’altres són les propostes que cal portar a terme amb comunicació, transparència i proximitat.”, mantenen.

“Alternativa Torredembarra, sense lligams amb cap formació que pugui decidir des de Barcelona o Madrid el destí de la nostra vila, es presenta a les eleccions vinents municipals amb homes i dones del municipi implicades en fer pinya entre tots i totes per tal de fer una Torredembarra renovada, dinàmica i viva”, conclou.

Foto: Una reunió de la candidatura d’Alternativa Torredembarra per elaborar el programa electoral. / ALTERNATIVA TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This