Torredembarra obre les inscripcions de la Pedalada Popular del proper 14 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/3/2023

Aquest dilluns, 13 de març, s’han obert les inscripcions a la Pedalada Popular que organitzen la Regidoria d’Esport i la Unió Ciclista Torredembarra. En aquesta ocasió, serà el proper diumenge 14 de maig, a les 10 h, amb un recorregut de 17,5 quilòmetres pels voltants del municipi. La sortida i l’arribada serà a la Zona Esportiva Municipal.

Les inscripcions, tant per a adults com per a menors (3 euros per participant, exceptuant menors de 12 anys que és gratuïta) inclouen obsequi commemoratiu, assegurança, avituallament, aperitiu a l’arribada i participació en un sorteig. S’han de realitzar a través d’aquesta pàgina.

La data de finalització d’inscripcions en línia és l’11 de maig, a les 23.59 hores. El dissabte 13 de maig es podran realitzar inscripcions presencials a la carpa d’informació i atenció als interessats, que s’ubicarà a la plaça Mossèn. Joaquim Boronat, d’11 a 13 hores. En aquest cas, el pagament s’haurà d’efectuar amb targeta. L’entrega de dorsals es durà a terme el dissabte, a la carpa informativa abans esmentada o el mateix diumenge, 14 de maig, de 8.30 a 9.45 hores, a la recepció del Pavelló Municipal Sant Jordi. En aquest darrer moment, també es podran realitzar inscripcions presencials.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This