Javier Ramírez denuncia l’alcalde de Torredembarra per serveis sense contracte presumptament irregulars

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/3/2023

L’actual regidor no adscrit de l’Ajuntament de Torredembarra Javier Ramírez ha acudit a la fiscalia provincial de Tarragona per denunciar l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, per serveis sense contracte presumptament irregulars. Ramírez acusa l’alcalde de l’atorgament de 235.000 euros en concepte de disseny gràfic a un únic proveïdor des de 2015.

Segons l’edil, durant el present mandat ja va advertir d’aquesta presumpta irregularitat amb diversos escrits a l’Ajuntament i també durant algunes plens municipals. També explica que ha demanat els informes que justifiquin aquesta despesa, però que no se li ha facilitat la informació.

A més, assenyala que el cas té un rerefons de nepotisme que afecta a l’alcalde, una regidora membre de la Junta de Govern Local i familiars del proveïdor beneficiat.

“Tenint en compte l’obstrucció de fiscalització de l’administració local, el regidor no adscrit ha optat per dirigir-se a la justícia. Ramírez creu que Rovira ha fet ‘casa seva’ del departament de contractació i anuncia que ha detectat més casos amb presumptes irregulars que afecten a una important part del pressupost municipal i, per tant, en breu té previst portar més informació al ministeri públic”, s’afirma en el comunicat.

Des de l’Ajuntament de Torredembarra, encara no han reaccionat sobre aquestes acusacions. En els propers dies podrien donar la seva versió d’aquest cas.

Foto: Javier Ramírez és des d’aquest mes de gener.regidor no adscrit després de formar part del grup municipal de Ciutadans. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This