Detinguts a Torredembarra dos joves per danys i intent d’ocupació

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/3/2023

La Policia Local de Torredembarra va detenir dos joves la matinada de dilluns passat en un habitatge del carrer de la Segarra com a presumptes autors de danys i intent d’ocupació. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. A l’habitatge, va saltar l’alarma i quan van arribar agents de la Policia local i personal de l’empresa d’alarmes van trobar una finestra trencada, danys a la mateixa alarma i els dos joves amagats en una habitació. Als detinguts, se’ls hi van trobar diferents eines com tornavisos, guants, etc.

Es dona el cas que un dels detinguts ja havia estat detingut dos dies abans, el 4 de març, també de matinada, al passeig Miramar ja que estava reclamat pel Jutjat Penal número 5 de Barcelona per robatori amb violència o intimidació.

Foto: Dos nous detinguts per un intent d’ocupació a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This