Taller de parentalitat positiva ‘Tot no pot ser’ el proper 13 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/3/2023

En el marc de l’Escola de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn, tindrà lloc el taller de parentalitat positiva ‘Tot no pot ser’, en què es parlarà de responsabilitat, diàleg, conductes, normes i límits. Aquesta activitat es durà a terme el pròxim 13 de març, de 17 a 18.30 hores, a l’Escola Antoni Roig i està oberta totes les mares i pares del municipi, especialment amb infants de 2 a 12 anys. Cal inscripció prèvia AQUÍ.

L’Escola de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn, que impulsa la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra, compta amb la col·laboració de les associacions de mares i pares i de famílies de tots els centres educatius del municipi i del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) del Consell Comarcal del Tarragonès. També es compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This