Exposició de pintures a la Sala Lluís d’Icart de Rosa Maria Camps, a favor de Càritas Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/3/2023

La Regidoria de Cultura presenta una exposició de pintures de Rosa Maria Camps (Reus 1928 – Torredembarra 2020) que es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart, de l’11 de març al 7 d’abril. La inauguració tindrà lloc el mateix dissabte 11 de març, a les 12.30 hores i comptarà amb l’actuació de Rosalia Sumoy i Laura Pastor que oferiran música electroacústica inspirada en les pintures de Rosa Maria Camps. Tot l’import obtingut amb la venda de les obres serà lliurat a Càritas Torredembarra.

Rosa Maria Camps va néixer a Reus l’any 1928. Al voltant dels anys 50, coneix a Magí Virgili, amb qui compartirà la seva vida, primer a la Riera de Gaià i després a Torredembarra. Anys més tard, aprofundeix en la formació en pintura a l’oli, que havia iniciat a casa seva, a l’Escola d’Art de Tarragona. A Torredembarra, participa de les classes del Grup de Dones i a l’Associació Arc Iris on compta amb el mestratge de Nicolau Amate i, sobretot i durant anys, d’en Joan Ciuró.

Participa en diverses exposicions a la comarca del Tarragonès i rep un reconeixement de l’ExproReus. La seva pintura va evolucionar de més acadèmica cap a l’impressionisme destacant el tractament de la llum i el color. És la seva mirada dels paisatges i els llocs que li són propers.

L’horari de visita serà de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores, dijous i divendres, de 10 a 20 hores i dissabtes i diumenges, de 10 a 14 hores.

Foto: Una de les obres de Rosa Maria Camps. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This