La Policia Local intervé dos drons que sobrevolaven Torredembarra sense autorització

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/3/2023

La Policia Local de Torredembarra ha localitzat i intervingut dos drons que realitzaven vols per l’espai aeri de Torredembarra, sense autorització. Tots dos disposaven de càmeres de gravació. Els fets van tenir lloc dissabte passat, 4 de març, Els drons es van localitzar al carrer del Freginal i al passeig de la Sort, respectivament.

En el primer cas, es va localitzar també l’operador de vol que es trobava gravant l’espai aeri. En el segon, es va localitzar el dron en el moment d’aterrar, sense localitzar el propietari. També estava gravant i disposava de targeta de memòria. La Policia Local està investigant-ne la titularitat a través de les dades de l’aparell. Tots dos casos s’han denunciat per operacions negligents i temeràries ja que sobrevolen persones en nucli urbà, fet que comporta un risc per a la seguretat.

La Policia Local de Torredembarra ha informat dels fets a l’Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA) i a la Unitat Pegasus de la Guàrdia Civil, especialitzada en gestió aeronàutica i de seguretat operacional.

Foto: Els drons intervinguts per la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This