Axel Diéguez, Pilar Castro i Rachida El Bouziani figuren en els primers llocs de la llista de Valents

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/3/2023

Valents, una de les noves candidatures que concorrerà a les eleccions municipals de Torredembarra el proper 28 de maig, ha donat a conèixer els sis primers llocs de seva llista. El passat 4 de març es va reunir la junta local de Valents Torredembarra junt amb la direcció provincial de Tarragona i en aquesta trobada es van revelar els cinc noms que acompanyaran l’alcaldable, Juan Carlos Hurtado, que ja es va donar a conèixer fa uns mesos.

El segon lloc l’ocuparà Axel Diéguez Iglesias, de 25 anys, i que fins fa dos anys era el secretari general de la junta local del Partit Popular. És tècnic superior en Administració i Finances i va treballar en 2019 en el departament IAE, Vehicles, Taxes i Preus Públics de l’Ajuntament de Tarragona. Actualment, està estudiant la carrera universitària de Relacions Laborals i Ocupació en la URV. Col·labora com a Ambaixador del programa FP Dual de la Cambra del Comerç de Tarragona.

Pilar Castro Serrador, de 56 anys, serà la número tres. Dedicada sempre a l’atenció al públic, administrativa i voluntariat, participa en diverses associacions i projectes de Torredembarra, com Banc de la Salut i La Torre camina, entre altres. Col·laboradora en la nostra ràdio local “Ona la Torre” amb diversos veïns del municipi.

Rachida El Bouziani, número 4, té 25 anys i és d’origen marroquí. Tècnica en radiodiagnòstic i estudiant universitària de Dret a la UOC. És sòcia de la Xarxa Virtual de Consum, SCCL – La Virtual coop.

Alexander Arango Arenas, número 5, té 52 anys i és nascut a Colòmbia. És enginyer, cofundador de l’Associació Iberoamericana la Torre, actualment amb càrrec com a vicepresident. Escriptor i Locutor en el programa Els Megaclasicos de la Salsa a  Ona La Torre.

Sonia Rovira Martí, número 6, de 54 anys, va estudiar Treball Social en la Facultat de Ciències Jurídiques a la URV. Ha estat educadora d’Educació Especial i ha ajudat mitjançant les associacions de Torredembarra als infants i les persones amb problemàtiques diverses per la seva integració en la nostra societat. També he estat treballant en diverses Escoles Especials i Tallers de diferents graus a Tarragona.

Foto: D’esquerra a dreta, Castro; Arango, Hurtado, Diéguez, Rovira i El Bouziani, / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This