Alumnes dels diferents centres educatius de Torredembarra presenten les seves propostes a l’alcalde

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/3/2023

Alumnes representants de les escoles Molí de Vent, Antoni Roig i l’Antina, els instituts Torredembarra i Ramon de la Torre i el centre obert Capicua han visitat aquest dilluns, 6 de març, l’Ajuntament de Torredembarra per reunir-se amb l’alcalde, Eduard Rovira, i presentar les propostes elaborades pels centres dins del nou projecte del Pla Educatiu d’Entorn ‘Entre tots fem la Torre’. En l’elaboració, també hi ha participat l’Agrupament Escolta Els Salats.

La regidora d’Educació, Maria Gual, ha explicat que el projecte parteix de la idea de fer una sèrie de propostes de millora per a Torredembarra en què infants i joves juguen un paper clau. Des del mes de desembre passat, els infants han treballat a les respectives aules a partir d’una pluja d’idees emmarcades en els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). Aquestes idees han estat compartides pels diferents centres fins arribar a una proposta comuna, que és la que han presentat aquest dilluns.

L’acte s’ha retransmès en directe pel canal de l’Ajuntament a Youtube. Podeu recuperar el vídeo en aquest enllaç.

Foto: Un moment de l’acte, que s’ha desenvolupat a la sala de plens. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This