Xerrada oberta a la ciutadania sobre el present i el futur del servei de recollida d’escombraries el 7 març

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/3/2023

L’Ajuntament ha organitzat una xerrada sota el títol ‘Què en farem de la brossa a Torredembarra?’ oberta a tota la ciutadania per explicar el present i el futur del servei de recollida d’escombraries. L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts, 7 de març, a les 19 hores, a l’Espai Cultural Sala del Mar i l’entrada és lliure.

Cal recordar que des del mes de febrer d’enguany el servei de recollida i transport de residus es du a terme a través d’un contracte de transició fins que surti a licitació el nou contracte i s’adjudiqui. Amb tot, ja s’han incorporat tot un seguit de millores respecte al servei que es duia a terme anteriorment i que va presentar moltes mancances.

La xerrada tractarà qüestions com els canvis i les millores presents en el servei, el perquè dels sistemes de recollida eficients com el porta a porta i els contenidors amb identificació de persones usuàries, el cost del servei i les obligacions de repercutir-ho als usuaris, la taxa justa que permet que qui recicli millor pagui menys o la participació activa de la ciutadania.

Per informar la població i per respondre dubtes i recollir inquietuds, la xerrada comptarà amb la participació de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, i representants de l’Agència de Residus de Catalunya.

Foto: La recollida de la brossa a Torredembarra experimentarà canvis importants els propers anys. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This