La Unitat Mòbil d’Intervenció en el Dol i Catàstrofes visita Torredembarra i Roda de Berà

REDACCIÓ – Torredembarra / Roda de Berà, 3/3/2023

Roda de Berà i Torredembarra són les dues localitats que la setmana vinent farà parada La Unitat Mòbil d’Intervenció en el Dol i Catàstrofes (UMI). Aquesta estada està organitzada pel Centre d’Escolta San Camil (CESC) de Tarragona i compta amb el patrocini de la Fundació La Caixa. Per ser atès individualment es pot demanar hora al telèfon 677 50 49 53. És gratuït i anònim. El seguiment dels casos el portaria a terme el voluntariat del CESC.

La UMI s’instal·larà a la plaça de la Sardana de Roda de Berà el 8 de març entre les 10 i les 13 hores i les 16 i les 19 hores. Dos dies després, la UMI farà estada a la plaça del Castell de Torredembarra de 10 a 13 hores. I de 16 a 19 hores es farà una formació sobre l’acollida als voluntaris de Càritas Parroquial.

L’atenció anirà a càrrec del psicòleg expert en el dol i director del projecte, Vicente Rodil, que també pronunciarà la conferència “Estic de dol: el valor de l’escolta”, el 7 de març a les 19 hores a l’Hotel d’Entitats de Roda de Berà, i el 9 de març a les 19:30 hores a Cal Maiam, a Torredembarra.

El CESC té com a objectiu ajudar aquelles persones que transiten per una situació de crisi en la seva vida, ja siguin persones amb un familiar malalt, situacions de dol per mort, soledat o pèrdues importants. És totalment anònim i gratuït i ofereix acompanyament emocional a qui sol·liciti i que pot ser individual o amb grups d’ajuda mútua.

Foto: Una imatge de la UMI, que visitarà Torredembarra i Roda de Berà aquesta setmana vinent. / CESC

Hemeroteca

Tweets recents

Share This