Infants i joves es reuniran el 6 de març amb l’alcalde de Torredembarra per presentar les seves propostes

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/3/2023

La Regidoria d’Educació, a través del Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra posa en marxa el projecte ‘Entre tots fem la Torre: infants i joves amb l’alcalde” amb l’objectiu de donar resposta als reptes educatius del municipi.

La regidora d’Educació, Maria Gual, ha explicat que el projecte no es limita a les peticions que els infants fan a l’Ajuntament, sinó que parteix de la idea de fer una sèrie de propostes de millora per a Torredembarra en què infants i joves juguen un paper clau. Des del mes de desembre passat, els infants han treballat a les respectives aules a partir d’una pluja d’idees emmarcades en els ODS. Aquestes idees han estat compartides pels diferents centres fins arribar a una proposta comuna, que és la que presentaran aquest dilluns a l’alcalde.

En aquesta pluja d’idees, hi han participat les escoles Molí de Vent, Antoni Roig i l’Antina, els instituts Torredembarra i Ramon de la Torre, el centre obert Capicua i l’Agrupament Escolta Els Salats.

El dia de la trobada amb l’alcalde, Eduard Rovira, serà el pròxim dilluns, 6 de març, a les 10 hores, a la Sala de Plens. En aquest moment, infants i joves representants dels participants presentaran el recull d’idees i li faran les seves peticions. Tot l’alumnat podrà parlar i defensar totes les idees com a pròpies. L’acte serà retransmès en directe pel canal del l’Ajuntament de Torredembarra a Youtube (https://www.youtube.com/@torredembarraajuntament5901/featured)

La regidora d’Educació, Maria Gual, també ha comentat que l’objectiu principal és fer xarxa, compartir espais d’aprenentatge i involucrar l’alumnat (i els joves de la Torre en general) en un projecte comunitari amb continuïtat a través de les propostes de futur que en sorgeixin.

Foto: Els infants han treballat una sèrie de propostes de millora per a Torredembarra, / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This