Jovita Baltasar, Marc Solé i Lídia Julià, en els primers llocs de la llista de Junts a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/3/2023

Junts per Catalunya ha donat a conèixer els integrants de la seva candidatura per a les eleccions del 28 de maig a Torredembarra, que acompanyaran el candidat a l’alcaldia, Xavier Suárez, en els vuit primers llocs. Destaca la gran renovació respecte fa quatre anys i, a més de Suárez, només repeteix en aquestes primeres posicions Jovita Baltasar, economista i presidenta local de la formació, que puja de la quarta a la segona posició, mentre l’enginyer informàtic i cap de colla del Ball de Gegants de Torredembarra, Marc Solé ocupa el tercer lloc.

En la quarta posició trobem l’enginyera en telecomunicacions i professors de l’Institut Ramon de la Torre Lidia Julià, seguida de l’activista cultural Joan Maria Busquets. Completen els primers vuit llocs de la candidatura juntaire la mestra d’educació infantil i primària Marta Caballé -sisena- l’empresari Abel Solé -setè-, i una altra mestra, del Molí de Vent. Mariona Giralt -vuitena-. Solé va ocupar el novè lloc de la llista de Junts el 2019 i Giralt, la sisena.

“Aquesta candidatura ha estat elaborada per un comitè tècnic local, tenint en compte els criteris necessaris per la captació de perfils vinculats al teixit associatiu, social i empresarial torrenc, i amb un ampli coneixement en diferents camps d’acció professionals i formatius, per tal de donar resposta a tots els reptes de present i futur que ha de assolir Torredembarra com a municipi”, afirma la formació en un comunicat.

El perfil dels candidats:

Jovita Baltasar té 32 anys i és economista, treballa en una assessoria des de fa més de 10 anys. La seva vocació és l’organització d’actes, i és per això que va realitzar un màster en organització d’esdeveniments, actualment, és la coordinadora local de Junts per Torredembarra, forma part de la junta de l’Associació de Veïns de Baix a Mar on en l’actualitat és la vicepresidenta, i és tresorera de l’Associació d’Amics del Carnaval.

Marc Solé és enginyer tècnic en informàtica de sistemes i professional del sector des de fa més de 20 anys. Torrenc de naixement i pare de dues criatures. Durant anys va portar el nom de Torredembarra i el de Catalunya arreu del món, com a campió d’Espanya, amb el ball esportiu i de competició. Actualment, és el cap de colla de l’Associació Ball de Gegants de Torredembarra.

Lidia Julià és enginyera Técnica en telecomunicació i Técnica superior en sistemes informàtics i de telecomunicació. Amb la seva vocació per ensenyar va fer un màster en formació del professorat d’educació  Secundària. Fa vuit anys que exerceix i actualment està a l’ INS Ramon de la Torre. Gran amant dels animals i també de l’esport, practica CrossFit. Forma part de la colla de gegants de Torredembarra des de fa 10 anys, actualment n’és la tresorera.

Joan Maria Busquets té 52 anys es activista cultural a Torredembarra, essent membre de entitats com la Virgilia, els Nois de la Torre, el Club de Futbol Sala Torredembarra i l’Associació de pessebristes de Torredembarra.

Marta Caballé té 25 anys i és mestra d’educació infantil i primària. Ha participat durant molts anys en diversos elements del seguici del poble. Des del patatuf fins a les pastoretes, passant pel ball de diables, els bastoners i l’àliga. Actualment, és sòcia dels Nois de la Torre.

Abel Solé té 33 anys, Torrenc de tota la vida igual que la seva família. Amb 18 anys va començar com autònom d’una empresa de pintures i porta 7 anys fent d’empresari. És una persona estimada i molt propera a la gent, actiu i treballador.

Mariona Giralt és mestra d’Educació infantil i primària i exerceix la seva professió per vocació des de fa més de 30 anys. Durant 8 cursos va treballar a l’escola Antoni Roig de Torredembarra i des de en fa més de 20 que està a l’escola Molí de Vent com a mestra d’Educació Infantil. Durant 10 anys va ajudar com a voluntària a l’Associació de Propietaris dels Munts. Actualment és sòcia i membre de la Junta d’Omnium Cultural del Tarragonès.

Foto: Foto de família dels vuit primers de la candidatura de Junts per Catalunya a Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This