De l’1 de març al 29 de desembre, torna ‘Petits detectius’, l’activitat de reptes familiars per descobrir Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/2/2023

La Regidoria de Turisme torna a posar en marxa «Petits detectius», l’activitat de turisme familiar de descoberta del municipi de Torredembarra, que es podrà dur a terme entre l’1 de març i el 29 de desembre. La regidora de l’àrea, Marina Riudeubas, ha explicat que s’ha volgut donar continuïtat a aquesta iniciativa després que l’any passat tingués molt bona acollida i hi participessin 344 nens i nenes.

Cal recordar que es tracta d’una activitat lúdica en la qual els infants menors de 13 anys i les famílies descobreixen plegats detalls de la cultura, la geografia i la història de la vila, a partir d’un llibret amb propostes que inclouen fins a quaranta reptes, amb obsequis de marxandatge segons el nombre de reptes assolits (10, 20, 30 o 40)

Alguns d’aquests reptes consisteixen a trobar indrets històrics i respondre preguntes sobre els mateixos; a trobar objectes amagats en aparadors comercials; a fer manualitats relacionades amb el conte Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra, de Rosalia Ciuró, editat per la Regidoria de Turisme; participar en activitats organitzades per Turisme com les visites al far; fer un castell de sorra i fotografiar-lo, etc.

Per oferir la possibilitat que els infants que ja van completar reptes l’any passat hi puguin tornar a participar, la Regidoria de Turisme ha editat un nou llibret amb trenta noves activitats que estarà disponible del 29 de març al 29 de desembre. Les persones interessades a participar a l’activitat Petits detectius poden recollir el llibret a l’Oficina de Turisme.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This