Conferència d’Eudald Carbonell al pati del Castell de Torredembarra l’1 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/2/2023

L’arqueòleg i escriptor Eudald Carbonell pronunciarà aquest dimecres, 1 de març, una conferència al pati del Castell de Torredembarra. Serà a les set del vespre i tindrà com a títol “El futur de la humanitat”.

La xerrada està organitzada pel Centre d’Estudis Sinibald de Mas, el Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

Eudald Carbonell (Ribes de Freser, 1953) és catedràtic de Prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili i doctor en Geologia del Quaternari per la Universitat Pierre et Marie Curie (1986) i en Història per la Universitat de Barcelona (1988). Ha estat investigador principal del Grup d’Autoecologia Humana del Quaternari d’aquesta universitat i director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

Foto: Eudald Carbonell visita Torredembarra aquest primer dia de març. / VIQUIPÈDIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This