S’obren les inscripcions al Campus Multiesport de Setmana Santa de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/2/2023

De 3 al 6 d’abril, per Setmana Santa, Torredembarra comptarà amb el Campus Multiesport que organitza la Regidoria d’Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès. La data límit d’inscripció és el 27 de març i el preu de l’activitat és de 20 € (inclou samarreta i assegurança). Les places són limitades.

El Campus està destinat a nens i nenes de 4 a 14 anys i s’hi podran practicar nombrosos esports: rocòdrom, jocs col·lectius, activitats aquàtiques, sortides amb rodes pel municipi i moltes sorpreses més. L’horari del campus serà de 9 h a 13 hores i es podrà optar pel servei d’acollida de 8:30 a 9 i de 13 a 13.30 hores.

Hi ha una reducció del 20 % per a famílies nombroses i monoparentals, pel segon germà i per a infants amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33 %. Més informació: www.torredembarr.cat, esport@torredembarra.cat // Tel. 977 95 86 46.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This