Torredembarra modifica el mapa escolar davant del canvi de molts habitatges de segona a primera residència

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/2/2023

La Regidoria d’Educació ha modificat el mapa de les zones educatives d’infantil i primària de Torredembarra de cara al curs vinent amb l’objectiu d’adaptar les àrees d’influència de les diferents escoles a la realitat de la població, que ha vist com en els darrers anys molts habitatges de segona residència han esdevingut de primera.

D’aquesta manera, la regidora d’Educació, Maria Gual, ha explicat que per al curs 2023-2024 la zonificació escolar de Torredembarra estarà dividida en dos àmbits: la zona Llevant que inclou l’Escola l’Antina i la zona Ponent amb les escoles Antoni Roig i Molí de Vent. L’àrea d’influència de l’Escola l’Antina s’ha redibuixat per poder acollir millor els infants de Baix a Mar i de les urbanitzacions, mentre que amb la creació d’una única zona per a Antoni Roig i Molí de Vent comportarà que les famílies puguin escollir una escola o l’altra indistintament, com ja succeeix amb els dos instituts de Torredembarra.

Cal recordar que aquest canvi de zones s’aplica per a la preinscripció de l’alumnat d’infantil de tres anys i no afecta als que ja tenen plaça als diferents centres docents. Més informació sobre la preinscripció escolar i les diferents zones educatives d’infantil i primària aquí.

Foto: Les escoles Antoni Roig -en la imatge- i Molí de Vent comparteixen zona escolar. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This