Detingut per furtar combustible de camions del servei de recollida d’escombraries

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/2/2023

La Policia Local de Torredembarra informa de diverses detencions dutes a terme en els darrers dies i l’obertura de diligències penals per a un seguit de fets delictius: furt de combustible, robatori amb força i tràfic de drogues.

El furt de combustible es va produir el 20 de febrer, al voltant de les quatre de la tarda, al polígon industrial Roques Planes, i va afectar camions del servei de recollida d’escombraries. Agents de la Policia Local de Torredembarra van obrir diligències penals contra un home i una dona, veïns de Roda de Berà, i van poder recuperar tres garrafes amb combustible.

D’altra banda, el 21 de febrer, la Policia Local va detenir un home, veí de Torredembarra, com a presumpte autor d’un robatori amb força en unes màquines de venda automàtica del carrer dels Filadors. El robatori es va produir el 16 de febrer, a la tarda, causant danys i emportant-se 150 euros. La Policia Local va poder identificar el presumpte autor dels fets gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat de l’establiment. A detingut, li consten diversos antecedents policials per robatoris amb força i danys.

Finalment, el 22 de febrer, la Policia Local va detenir un home, veí de Torredembarra, per un delicte contra la salut pública. L’individu anava d’acompanyant en un vehicle que va topar contra la terrassa d’un bar a l’avinguda dels Països Catalans i no es va aturar. Posteriorment, va ser localitzat aparcat a l’avinguda de Sant Jordi. L’acompanyant va ser detingut quan se li van trobar 263 grams de marihuana i a la conductora se li han instruït diligències penals per conduir sense disposar de permís.

Fotos: A l’esquerra, un dels camions afectats pel furt i, a la dreta, la marihuana trobada per la Policia Local. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This