L’obra de teatre ‘Els Gossos’ es representa a Torredembarra el 24 de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/2/2023

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’obra de teatre “Els Gossos» el 24 de març, a les 21.30 hores, a l’Espai Cultural Sala del Mar. Es tracta d’una producció de la Sala Trono, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona.

Els Gossos és una obra escrita i dirigida per Nelson Valente, on veurem com el dia a dia d’una família acomodada és capgira totalment. Amb Mercè Aránega, Albert Pérez, Sandra Monclús i Joan Negrié.

Sinopsi

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’Albert, l’Emili i l’Alicia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura, es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

Les entrades a la venda al web municipal (www.torredembarra.cat). Preu general 7 € i preu reduït 5 € (per a majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i membres de famílies nombroses o monoparentals).

Foto: ‘Gossos és una producció de la Sala Trono, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona. / SALA TRONO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This