Un cotxe s’encasta contra el Roquer de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/2/2023

Aquesta imatge encuriosia aquest dimecres pel matí els qui passejaven pel Roquer de Torredembarra. Els fets es van produir el dimarts, 21 de febrer, al voltant de dos quarts de nou del vespre. Va ser un accident amb només aquest vehicle implicat, que va sortir de la via, concretament de l’aparcament del port de Torredembarra.

En el turisme hi anaven dos ocupants. La propietària ocupava el seient de copilot i conduïa una noia que no tenia permís de conduir. La Policia Local investiga si la propietària va afavorir que la conductora “fes pràctiques”. El desenllaç va ser aquest.

A més, el vehicle no tenia la ITV passada i tampoc assegurança. En el control d’alcoholèmia, la conductora va donar una taxa de 0,0.

Foto: Una imatge del cotxe encastat al Roquer de Torredembarra, / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This