El servei mòbil d’expedició del DNI torna a Torredembarra el pròxim 21 i 23 de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/2/2023

L’equip del DNI mòbil de Tarragona reprendrà l’expedició del document d’identitat a Torredembarra, per a les persones residents, després de l’aturada del servei arran de la pandèmia. D’aquesta manera, estaran a l’Ajuntament de Torredembarra els pròxims 21 i 23 de febrer, en horari de 9 a 12 hores.

Les persones que vulguin demanar cita han de contactar amb la Policia Local a través del telèfon 977 64 60 05 i tenir present que s’hauran de desplaçar a l’Ajuntament els dos dies (21 i 23 de febrer) per tramitar el DNI i després recollir-lo.

L’import del DNI és de 12 euros, excepte si es presenta el carnet de família nombrosa que aleshores s’està exempt de pagar la taxa. Els menors d’edat han d’anar acompanyats pel pare, la mare o el tutor legal. En el cas de documents perduts o sostrets, els DNI no es poden tramitar a través de l’equip mòbil i cal dirigir-se a una oficina de DNI.

Foto: Els propers 21 i 23 de febrer s’expedirà a l’ajuntament de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This