El Carnaval de Torredembarra aplegarà 20 carrosses i més de 1.500 persones

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/2/2023

Fins a 1.560 persones, distribuïdes en 20 carrosses i 5 comparses, desfilaran a les rues del Carnaval de Torredembarra que enguany recupera el format complet, sense les restriccions de la pandèmia. D’aquesta manera, el regidor de Festes, Raúl García, ha explicat que tornen a celebrar-se actes com la festa de dissabte a la nit, el dinar del diumenge, la batalla del confeti o el solemne enterrament i sardinada. També s’ha mostrat molt satisfet per la gran participació, que ja torna a xifres similars anteriors a la crisi sanitària.

Carrosses participants: ASR, Assoc Karallots del Vendrell, Els Animats, Alma de Carnaval, EkeSI, Tocats de l’Ala, Associació Los Tintineadores, Estrambolicos 2.0, Els del Roques, Carnavaleros El Vendrell, La Cucanya, Los Too Locos, Assoc. Las Vecinas, La Disbauxa, Colla La Xatarra, Ball de Diables de Creixell, Los Fulleros, Spaindereta, Els Salats i Colla Ferralla.

Comparses participants: Sense Temps, Amics de la Nou, La Matinada, Els Reciclats i Nova.

Programa d’actes:

DIJOUS GRAS, 16 de febrer

A les 19 h, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, Arrivo de Ses Majestats Carnestoltes, acompanyats de la mascarada La Figa Te Fai i de tots els infants i grans que vulguin acompanyar-lo disfressats.

Recorregut: carrer d’Antoni Roig, pl. de la Font, pl. de la Vila i pl. del Castell

(En cas d’inclemències meteorològiques, Ses Majestats Carnestoltes, arribaran al Casal Municipal a les 20 h)

En arribar a la plaça del Castell, presa de possessió del poder local i degustació de coca de llardons i mistela (preu: 1,50 €) fins a exhaurir existències.

DISSABTE, 18 de febrer

A les 11 h, a la plaça del Castell, 19a edició del Concurs de mascotes disfressades. Desfilada de les mascotes i lliurament dels premis. Les mascotes que vulguin participar en el concurs es podran inscriure a l’adreça electrònica festes@torredembarra.cat i ½ hora abans del concurs a la mateixa plaça. Amb la col·laboració de: Clínica Veterinària Sos Animal Torredembarra, Ivet Centre Veterinari, GatiGos Veterinaris, 4 Potes, Perruqueria Canina Angie, Stylecan Perruqueria Canina i Felina, Pawtastic Perruqueria Canina i 6 Potes i Camí.

A les 11.30 h, a la plaça del Castell, Sortida de la Rua Infantil de Carnaval fins a la plaça Mossèn Joaquim Boronat.

A les 12:30 h, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, Animació musical infantil “La Festa”, a càrrec de la Cia. Ballaruga.

A les 17.30 h, pels carrers del nucli antic, Passada de La Figa Te Fai. Es repartiran figues i carxots per a tothom!

A partir 19.30 h, Concentració de carrosses al carrer de Pompeu Fabra. Concentració de comparses al carrer de Donya Guiomar

A les 20.30h, Sortida de la Gran Rua de Carnaval: Carrer de Pompeu Fabra, carrer de Pere Badia, carrer d’Antoni Roig, carrer de Francesc Moragues, passeig de la Sort, passeig Miramar i passeig de l’Estació.

A les 23.30 h, a l’envelat de l’aparcament Mañé i Flaquer, Festa Carnaval Dance Show

DIUMENGE, 19 de febrer

A les 11.30 h, a Cal Bofill, Concentració de carrosses i comparses

A les 12 h, Sortida de la Rua de Carnaval, Recorregut pel passeig Marítim fins a la Casona (oficina de Turisme del passeig de Rafel Campalans)

A les 15 h, a l’envelat de l’aparcament de Mañé i Flaquer, Dinar de Carnaval. Preu 7 €

Venda de tiquets: fins al 15 de febrer. Per a més informació festes@torredembarra.cat

A les 17 h, aproximadament, Batalla de confeti pel passeig de la Sort

DIMARTS, 21 de febrer

A les 19 h, al carrer de Pompeu Fabra, Sortida de la comitiva fúnebre per a donar l’últim adeu a Ses Majestats Carnestoltes

En arribar a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, Solemne enterrament i sardinada. Preu 1,5 € (fins a exhaurir existències).

Després de la sardinada es farà públic el veredicte del jurat: Reconeixements a la millor disfressa, a la idea més original, al millor maquillatge, al tema més satíric, a les tres millors carrosses i a les tres millors comparses.

En cas d’inclemències meteorològiques, l’acte es farà al Casal Municipal a les 19 h.

Foto: El Carnaval Torredembarra recupera la plenitud després de tres anys. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This