Un conductor begut causa danys a les tanques de les obres de la plaça de Catalunya

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/2/2023

Un vehicle ha entrat al recinte de les obres de remodelació de la plaça de Catalunya la matinada d’aquest dimarts, 14 de febrer, al voltant de tres quarts de tres de la matinada. Quan els agents de la Policia Local de Torredembarra s’han desplaçat al lloc dels fets, han pogut comprovar que un turisme havia causat danys a les tanques perimetrals de les obres i havia entrat al seu interior.

Tot seguit, s’ha dut a terme la prova d’alcoholèmia al conductor que ha donat positiu amb 1,04 mg/l. El conductor també podria ser el causant dels danys a un vehicle que la Policia Local ha localitzat al carrer de Tarragona.

Foto: Una imatge dels danys provocats pel vehicle. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This