Detingut a Torredembarra un home per atemptat i amenaces a agents de la Policia Local

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/2/2023

La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest cap de setmana passat un home, veí de Torredembarra, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit, resistència i desobediència i atemptat a agents de l’autoritat i amenaces.

Els fets van tenir lloc dissabte, 11 de febrer, al voltant de les vuit del vespre, quan una parella d’agents duien a terme tasques de policia de proximitat a peu pel carrer de Pere Badia. Aleshores van veure un home que conduïa un vehicle al mateix temps que parlava per un telèfon mòbil que subjectava amb la mà. Van donar-li ordre d’aturar-se, però no ho va fer i un agent es va posar al davant del vehicle per evitar que marxés però es va haver d’apartar per no ser atropellat. Malgrat les indicacions d’aturar-se, el vehicle va continuar la marxa cap al carrer de Lleida i els agents van demanar reforços.

El conductor va tornar aparèixer caminant i amenaçant els agents. Finalment, va ser detingut i es va comprovar que no estava autoritzat a conduir ja que havia perdut tots els punts del carnet.

Un altre detingut

D’altra banda, una estona més tard, la Policia Local de Torredembarra va detenir un altre individu, veí de Torredembarra, sobre el qual hi havia una ordre de cerca i detenció del Jutjat d’instrucció número 4 de Lleida per robatori amb violència i intimidació.

Foto: Nou cap de setmana de detencions a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This