L’Associació de Fotografia, Astronomia i Art exposa ‘Racons de Torredembarra’, a la Sala Lluís d’Icart

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/2/2023

L’Associació de Fotografia, Astronomia i Art (AFAA) presenta l’exposició ‘Racons de Torredembarra’ que es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart del 13 de febrer al 3 de març. La inauguració tindrà lloc el mateix dilluns, a les set de la tarda. L’horari de visita és de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores, i dijous, de 10 a 20 hores. A través de l’exposició d’una cinquantena de fotografies, volen mostrar els “raconets” més preuats de Torredembarra.

L’AFAA es va constituir l’any 2020 i organitza tot un seguit d’activitats al voltant de la fotografia. Amb més de 50 socis, cada mes ofereixen sortides, cursos (des d’iniciació fins a experts, de càmera a edició), xerrades i viatges dos cops l’any.

Foto: Una de les imatges que es podrà veure a l’exposició. / MARÍ DE LARA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This