Detinguts tres joves a Torredembarra per violació de domicili i danys

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/2/2023

La Policia Local de Torredembarra ha detingut la matinada d’aquest divendres, 10 de febrer, tres joves per violació de domicili i danys. Els fets han tingut lloc a l’avinguda de les Oliveres. La Policia està investigant si els detinguts estan relacionats amb altres fets delictius contra el patrimoni que s’han produït al municipi.

L’habitatge estava precintat des de dimecres perquè hi havia indicis d’intent d’ocupació. Dijous a la nit, una patrulla de la Policia Local duia a terme tasques de vigilància al barri dels Munts i quan es van trobar davant d’aquest immoble van observar que el precinte policial havia estat manipulat i van detectar que hi havia algú al seu interior. Tot seguit, van demanar la presència d’una segona patrulla. Més tard, també va arribar una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Els joves van ser detinguts sense oferir resistència. Dos d’ells són veïns de Valls i de l’altre se’n desconeix el domicili.

Immobilitzen un taxi de Tarragona sense assegurança ni llicència

D’altra banda, la matinada de dijous, 9 de febrer, la Policia Local de Torredembarra va interceptar un taxi de Tarragona i va comprovar que recollida passatge a la Torre sense llicència municipal. El vehicle va acabar immobilitzat perquè, a més, no disposava d’assegurança.

Foto: Noves detencions de la Policia Local de Torredembarra / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This